AVIREX CMT & AVIREX U.S.A.Mali proizvođač iz Long Islanda dobio je 1942. godine ugovor o opremanju američkog zrakoplovstva kožnim jaknama i to je bio početak legende.
Jeff Clyman, pilot u mirovini, tridestak je godina kasnije ostvario svoj životni san pretočivši svoju strast za kožnim jaknama iz Drugog svjetskog rata u komercijalnu aktivnost. Jeff je sin majora Martina Clymana, pilota XX bataljona USAF-a, i od malih je nogu obožavao zrakoplove.

Kada bi letio, uvijek bi na sebi imao jaknu s kraja rata koju mu je darovao njegov otac.
Kada je Jeff uvidio koliko pozornosti izaziva njegova jakna došao je na ideju: zašto ne proizvoditi reprodukcije tih jakni za tako mnogobrojne entuzijaste? I to ne imitacije, već prave reprodukcije, od kože do konca u potpunosti vjerne originalima. Kupio je kožarnicu iz Long Islanda s početka priče i proširio njenu djelatnost, sada više nije proizvodila samo za Američku vojsku već je dio jakni završavao u komercijalnoj prodaji.
Sredinom osamdesetih Avirex je prešao Atlantski ocean i započeo svoju djelatnost u Europi.

Predsjednik europske kompanije, Talijan Alfredo Cionti, osniva 2001. godine Avirex S.p.A. kao sredstvo kontrole i razvoja za europsko tržište sa sjedištem u Milanu. Već sljedeće godine razvija se nova linija pod nazivom Avirex Civilian & Military Tailors (Avirex CMT), dok nova kompanija počinje razvoj novog projekta Avirex U.S.A. za europsko tržište.

Kožne jakne i dalje su zaštitni znak Avirexa, ali danas ovaj veliki brend radi „total look“, odnosno kompletnu ponudu muške garderobe, koja je vjerna svojoj tradiciji vojničkog stila, ali prilagođenu modernom ukusu visoke elegancije.

Tražilica


Vaša košarica

Nemate proizvoda u košarici

adresa

NOVA ADRESA!


(više NISMO
na Svačićevom trgu!)

Milers Outlet

Passage Cibona (Savska 28)
10000 Zagreb

Mob.: +385 95 457 33 49Adresa poduzeća:

Manufactum d.o.o.

Svačićev trg 1
10000 Zagreb


www.milers.hr


Kako kupovati online >>>

© Toscana cms | Web dizajn www.ringeis.hr